Kérdése van? Hívjon minket! +36308632558

Bonacibo Dog 15kg Adult Bárány, Szardella + Rizs
Bonacibo Dog 15kg Adult Bárány, Szardella + Rizs
23 550 Ft

Bonacibo Dog 15kg Adult Bárány, Szardella + Rizs


 


 


 


ÖSSZETEVŐK: dehidratált bárány protein, baldo rizs (22%), hidrolizált bárány protein (14%), kukorica, finomított csirke olaj, szardella liszt, krill – tengeri rák liszt, nukleotid élesztő protein, ásványi anyagok, probiotikus mannán-oligoszacharid, hínár, yucca


 

 

Egészséges Emésztés


A BonaCibo Adult Dog Lamb & Rice természetes prebiotikus fehérjéket tartalmaz, hogy segítse a hasznos baktériumok fejlődését, így támogatva a bélflórát, az optimális és egészséges emésztést.

Immun védelem


A BonaCibo Adult Dog Lamb & Rice természetes prebiotikus fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, hogy segítse a hasznos baktériumok fejlődését, az egészséges emésztést, ezáltal támogatva az immunrendszer optimális működését.

Ideális súly


A BonaCibo Adult Dog Lamb & Rice proteinek és zsírok ideális egyensúlyban tartalmazza, hogy segítse a kutyák megfelelő testsúlyát hosszútávon fenntartani és támogatja anyagcseréjüket.

A fogak egészsége


A táphoz hozzáadott különleges fehérjék és rostok segítik a fogak tisztán-tartását és akadályozzák a lepedékképződést.

Vitaminok és ásványi anyagok


Az egészséges anyagcsere érdekében nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy egyensúlyban tartsa a kutyák szervezetének energiaszükségleteit.
 

Egészséges bőr és szőrzet


A BonaCibo Adult Dog Lamb & Rice vitaminokban és ásványi-anyagokban gazdag tápláléka a kutyáknak, melyben az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak megemelt mennyisége segíti az egészséges bőr és szőrzet fenntartását.

Porc erő


Az egészséges porcok és csontok védelme és fejlődése érdekében a táp emelt mennyiségben tartalmaz természetes eredetű glükozamint és kondroitint.

Az izmok egészsége


Az optimalizált A vitamin és niacin szintek hozzájárulnak a test egészséges állapotának megtartásához.


  
Analitikai összetevők
Fehérje
 27,00%
Zsír
 12,00%
Nyers hamu
 8,00%
Nyers rost
 2,50%
Raktáron
23 550 Ft
Egységár: 1 570 Ft/kg
Adatok
Cikkszám
2075
Bruttó Tömeg
15,5 kg/db